Owoce pod kruszonką

Owoce pod kruszonką

5 min

5 min

deser

deser

Lunchbox

Przyjazne portfelom

Jednogarnkowe

Wege

Przeciwzapalne

Bez ryb

Lunchbox

Przyjazne portfelom

Jednogarnkowe

Wege

Przeciwzapalne

Bez ryb

Lunchbox

Przyjazne portfelom

Jednogarnkowe

Wege

Przeciwzapalne

Bez ryb

Makro:

Makro:

320KCAL 4,5B 11T 53W

320KCAL 4,5B 11T 53W

Składniki

Przepis

Wskazówki

  • 1 duże jabłko

  • 3 śliwki

  • 10g mąki owsianej

  • 8g płatków owsianych

  • 10g masła

  • 5g (1 łyżeczka) erytrytolu

  • cynamon


Składniki

Przepis

Wskazówki

  • 1 duże jabłko

  • 3 śliwki

  • 10g mąki owsianej

  • 8g płatków owsianych

  • 10g masła

  • 5g (1 łyżeczka) erytrytolu

  • cynamon


Składniki

  • 1 duże jabłko

  • 3 śliwki

  • 10g mąki owsianej

  • 8g płatków owsianych

  • 10g masła

  • 5g (1 łyżeczka) erytrytolu

  • cynamon


Przepis

  1. Owoce pokrój w kostkę i przełóż do cienko posmarowanego masłem naczynia do zapiekania.

  2. Masło, płatki, mąkę, erytrytol i cynamon zagnieć na kruszonkę.

  3. Owoce posyp kruszonką.

  4. Piecz w 200°C przez 25-30 minut.

Wskazówki

Idealnie smakują ze zmrożonym waniliowym skyrem

Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!

Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!

Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!

"Monika to najlepsza dietetyk! Nigdy wcześniej nie czułam się tak zaopiekowana i najedzona ☺️"

"Monika to najlepsza dietetyk! Nigdy wcześniej nie czułam się tak zaopiekowana i najedzona ☺️"