


Owoce pod kruszonką
Owoce pod kruszonką
5 min
5 min
deser
deser
Lunchbox
Przyjazne portfelom
Jednogarnkowe
Wege
Przeciwzapalne
Bez ryb
Lunchbox
Przyjazne portfelom
Jednogarnkowe
Wege
Przeciwzapalne
Bez ryb
Lunchbox
Przyjazne portfelom
Jednogarnkowe
Wege
Przeciwzapalne
Bez ryb
Makro:
Makro:
320KCAL 4,5B 11T 53W
320KCAL 4,5B 11T 53W
Składniki
Przepis
Wskazówki
1 duże jabłko
3 śliwki
10g mąki owsianej
8g płatków owsianych
10g masła
5g (1 łyżeczka) erytrytolu
cynamon
Składniki
Przepis
Wskazówki
1 duże jabłko
3 śliwki
10g mąki owsianej
8g płatków owsianych
10g masła
5g (1 łyżeczka) erytrytolu
cynamon
Składniki
1 duże jabłko
3 śliwki
10g mąki owsianej
8g płatków owsianych
10g masła
5g (1 łyżeczka) erytrytolu
cynamon
Przepis
Owoce pokrój w kostkę i przełóż do cienko posmarowanego masłem naczynia do zapiekania.
Masło, płatki, mąkę, erytrytol i cynamon zagnieć na kruszonkę.
Owoce posyp kruszonką.
Piecz w 200°C przez 25-30 minut.
Wskazówki
Idealnie smakują ze zmrożonym waniliowym skyrem
Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!
Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!
Osiągniemy Twoją wymarzoną sylwetkę, jedząc dokładnie tak, jak lubisz!





"Monika to najlepsza dietetyk! Nigdy wcześniej nie czułam się tak zaopiekowana i najedzona ☺️"
"Monika to najlepsza dietetyk! Nigdy wcześniej nie czułam się tak zaopiekowana i najedzona ☺️"


